Zilver As Hangers

Zilver, waarvan zilver as hangers gemaakt zijn, is een metalen chemisch element met het atoomnummer zeven en veertig en het symbool Ag. Dit laatste is afkomstig van het Latijnse woord Argentum wat zilver betekent. Het land Argentinië is hiernaar vernoemd. Zilver is dan weer afkomstig van het Oud-Engels Angelsaksische woord ‘seolfor’.

Zilver is waarschijnlijk een van de meer bekende elementen, omdat vele mensen zilveren sieraden of gebruiksvoorwerpen bezitten. Ook al bestaan zilver as hangers nog niet zo verschrikkelijk lang, zilver is al lang geprezen als een kostbaar materiaal. Archeologische opgravingen leggen regelmatig zilveren voorwerpen bloot, variërend van verzilverde harnassen tot oude zilveren sieraden. Zilver werd ook van oudsher al gebruikt voor valuta, omdat het metaal intrinsiek waardevol is. In veertien talen zijn de woorden voor zilver en geld zelfs hetzelfde. De mens heeft al in 3000 voor Christus geleerd om zilver te scheiden van lood. Zilver is daarom al gedolven en geroemd om zijn schoonheid en duurzaamheid gedurende minstens 5000 jaar. In het oude Egypte werd zilver beschouwd als kostbaarder dan goud. Door de ontdekking van zilvermijnen op het Westelijk halfrond, is de productie van zilver sinds 1700 sterk toegenomen en hoger dan in alle voorgaande eeuwen. Dit leidde dit tot steeds meer toepassingen en creatieve uitspattingen, en uiteindelijk tot het vervaardigen van de eerste zilver as hangers. Vandaag de dag zijn Peru en Mexico de grootste producenten van zilver en zilver as hangers.

Het zilver wat gebruikt wordt voor zilver as hangers is relatief stevig, en niet zo zacht als goud. Toch is het eenvoudig om het te verwerken of te mengen met andere metalen zoals kuiper. In zijn zuiverste vorm is zilver een glanzend metaal met een hoge thermische en elektrische geleidbaarheid. Wat u ook zult merken bij zilver as hangers is dat veel zilveren voorwerpen met de tijd groenachtig tot zwart zullen uitslaan. Echter, wanneer deze aanslag voorzichtig wordt verwijderd, dan zal de zilveren glans weer tevoorschijn komen.

De zilver as hangers die via deze site worden aangeboden zijn vervaardigd van sterling zilver. Sterling zilver is een populair metaal voor sieraden, zilverwerk en decoraties. Het is een legering van zilver dat bestaat uit 92,5 procent puur zilver en 7,5 procent van andere metalen, meestal koper. Meestal vindt u de cijfers negen twee vijf vermeldt op uw sieraad. Fijn zilver, wat 99,9 procent zuiver is, is meestal te zacht voor praktische voorwerpen. Het legeren met koper behoudt de zilveren kleur van het metaal, terwijl de sterkte verhoogd wordt. Voor zilver as hangers, die dagelijks in gebruik zijn, is dit noodzakelijk. Andere metalen die gebruikt kunnen worden om het zilver in zilver as hangers te versterken is zink, platina en germanium. Het is indrukwekkend dat zilver tegenwoordig over de hele wereld verkocht wordt, en u vind een aanbod van bijvoorbeeld in massa geproduceerde sterling zilveren tot de meeste sierlijke meesterwerken van zilver vakmanschap, in een breed scala aan prijzen.

U draagt het beste zorg voor uw zilver as hangers door ze te bewaren in een dof preventie doek of zak. De behandelde stof vertraagd het matterende proces en zorgt ervoor dat de zilver as hanger niet bekrast wordt door andere sieraden. We raden aan om uw sterling zilver as hanger op een koele en droge plaats te bewaren. Poetsdoeken zijn een uitstekende keuze voor het reinigen van uw sterling zilveren sieraden. Er wordt dikwijls aanbevolen om tandpasta te gebruiken om het schoon te maken, maar het is beter om dit te vermijden. Tandpasta is in essentie schurend en kan krassen veroorzaken.

Op uw zilver as hanger kan zich, door het voortdurend dragen, een mooi patina ontwikkelen. Dit is een soort gloed en als u hiervan houdt dan kunt u het beste niet behandelen. Echter, als u liever een heldere en glanzende look ambieert, dan kunt u een polish doek gebruiken om de sieraden te herstellen naar de oorspronkelijke vorm.
Er zijn nu ook zilver as hangers verkrijgbaar die gemaakt zijn van een verbeterde vorm van sterling zilver. In plaats van koper bestaat dit uit een platina legering. Dit is moeilijker om te produceren dan de sterling koper combinatie, echter deze nieuwe vorm is wel bestand tegen dofheid. Platina is een stuk zeldzamer dan koper, dus dit vernieuwde en verbeterde zilver komt wel met een hoger prijskaartje. Over het algemeen zijn zilver as hangers zeer mooi, en daarbij betaalbaar. Sterling zilver valt binnen het bereik van vrijwel elk budget.

Zilver as hangers hebben ook een ander voordeel. Het zilver doodt namelijk bacteriën door zijn chemische invloed op de celmembranen. Bacteriën kunnen daarbij ook nog eens geen weerstand en afweer mechanisme ontwikkelen tegen zilver, wat ze bij bijvoorbeeld antibiotica wel kunnen.

De belangrijkste voordelen van het zilver dat gebruikt wordt voor zilver as hangers zijn de sterkte, vervormbaarheid, taaiheid, de elektrische en thermische geleidbaarheid, de gevoeligheid voor en de hoge reflectie van het licht, en zijn vermogen om extreme temperaturen te verdragen.

Als u naar aanleiding van de bovengenoemde informatie besluit om te kiezen voor een zilver as hanger, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een enorm groot aanbod. Misschien voelt het even alsof u door de bomen het bos niet kan zien, maar juist het feit dat er zoveel verschillende zilver as hanger modellen beschikbaar zijn, is een positief aspect. U zal vrijwel zeker een exemplaar kunnen uitzoeken wat precies past bij uw smaak, en bij uw herinneringen aan uw overleden geliefde. Daarbij heeft u ook nog het voordeel dat zilver enorm flexibel is op het gebied van mengen met uw bestaande sieraden. Het past werkelijk overal bij. U hoeft uw parelketting, koraal snoer, of gouden armband niet in de kast te laten liggen. Uw zilver as hanger zal hier erg mooi bij passen. Door het regelmatig met een speciaal zilverdoekje wat op te poetsen zal uw as sieraad er zo goed als nieuw uit blijven zien. En juist omdat zilver een zodanig veelvoorkomend materiaal is, zal uw as hanger extreem discreet zijn. Geen zorgen dus dat iemand commentaar zal geven op uw keuze om de as resten van uw dierbare of geliefde bij u te dragen.