Werking As Hanger

Met de woorden ‘werking as hanger’ willen we eigenlijk beschrijven wat het effect van het dragen van een as hanger zou kunnen zijn, en alles wat daarbij komt kijken.
Bij de uitdrukking ‘werking as hanger’ komen waarschijnlijk allereerst delicate vrouwelijke sieraden voor de geest. Echter, het zal u misschien goed doen om te weten dat deze hangers zowel door vrouwen als door mannen gedragen kunnen worden. Hoewel het toch wel een taboe onderwerp is, en vreemd lijkt voor veel mensen, worden er steeds meer uniseks exemplaren verkocht. De werking as hanger is namelijk voor zowel mannen als voor vrouwen precies hetzelfde. Er bestaat een verscheidenheid aan as hangers die voor mannen en vrouwen zijn. Deze variëren van eenvoudige medaillon stijlen tot roestvrij stalen cilinder hangertjes. Deze kunnen gevuld worden met as, of bijvoorbeeld een haarlok. De werking as hanger is dat deze een eenvoudige en stijlvolle manier bieden om uw geliefde dicht bij u te houden. Tevens zijn ze een perfect cadeau om te geven aan mensen die de werking as hanger nodig hebben omdat zij nog steeds erg worstelen met een verlies. Het allerbelangrijkste in het geval van onze uniseks hangers is dat zij discreet zijn. Niemand zal de betekenis van de ketting kunnen inschatten, tenzij u dit bekend maakt. Het is zeker niet opvallend dat het hier om een mini urn gaat. De werking as hanger komt daardoor niet in het gedrang. Tevens heeft u natuurlijk altijd de mogelijkheid om de hanger onder uw kleren te dragen, of in uw portemonnee of broekzak.

Het belangrijkste aspect van de werking as hanger is dat er vele stadia van rouw zijn die u doorgaat. Draag uw hanger elke dag, en op een gegeven moment kunt u eindelijk vaarwel zeggen tegen uw behoefte om de as altijd bij u te dragen. Alleen u kunt bepalen wanneer dit punt van sluiting is gekomen. De werking as hanger is hierin een hoofdrolspeler. De meerderheid van de mensen houdt geen rekening met de noodzaak van een herinnering, tenzij ze al eerder het ongelukkig overlijden van een dierbare hebben moeten meemaken. Het is pas op het moment dat er iemand gestorven is, dat u zich realiseert dat u ook behoefte heeft aan de werking as hanger. Als u alleen achterblijft, dan heeft u bovenal comfort en troost nodig. De mensen in uw omgeving kunnen dit niet blijven bieden, daar zij hun eigen leven hebben. Op een dergelijk moment is de werking as hanger van belang, want het zal u helpen de emotionele nood aan steun te overtreffen. U bent met het dragen van een as hanger zelf in controle. U kunt op een dag de beslissing nemen dat de werking as hanger voldoende is geweest, en dat u het leven nu zonder aan kunt.

Er is geen twijfel over het feit dat het altijd moeilijk is om door te gaan met het leven na de dood van een geliefde of dierbare. Vaak is het het aller moeilijkste om de leegte te vullen die overblijft als het gevolg van het plotselinge of lang verwachte overlijden van de persoon. De tijd zal niet sneller gaan, maar de werking as hanger, en het dragen van uw geliefde vlakbij uw hart, helpen om een fysieke verbinding te behouden. Het is minder eenzaam, en u voelt u gesterkt door de werking as hanger, alsof u belangrijke beslissingen niet alleen hoeft te nemen. Even stil staan bij de werking as hanger om uw nek is al voldoende om nieuwe energie en kracht op te wekken. Dit sieraad is enorm intiem, en niemand hoeft zich te verdedigen ten opzichte van de buitenwereld.

De belangrijkste werking as hanger is dus dat het troost geeft aan de overlevenden van een overleden dierbare. Het maakt een fysieke en emotionele verbinding met de vetrokken ziel. Ook als uw geliefde heeft besloten om uit gestrooid te willen worden, dan hoeft u niet geheel afscheid te nemen en kunt u een miniem deeltje bij u blijven dragen.
Er kan een overvloed aan mogelijkheden zijn om een dierbare te herinneren.

Waarschijnlijk zullen vele voorwerpen in uw huis u doen herinneren aan uw overleden levenspartner. Echter, de werking as hanger zorgt ervoor dat u de mooiste herinneringen van een persoon levenslang kunt bewaren. Het is alsof u alle momenten uit uw leven samen heeft opgesloten in het kleine hangertje om uw nek of aan uw armband. Het is niet een enkele herinnering zoals wanneer u de koffiekan in het keukenkastje ziet staan, en u weer terugdenkt aan de momenten dat jullie samen koffie konden drinken, nee het is een samenvatting van het leven. Miljoenen herinneringen allemaal opgeslagen door de werking as hanger, en dat alles in één enkel sieraad. Er bestaat geen enkel ander voorwerp, wat net zoals een urn of as sieraad zoveel emotionele herinneringen kan opwekken.
De werking as hanger zal voor iedereen anders zijn. Er bestaan geen twee dezelfde mensen, en geen twee dezelfde manieren om rouw te verwerken. Waar de ene mens probeert zo snel mogelijk het leven weer op te pakken, soms tot afgrijzen van de andere nabestaanden, blijft de andere mens zo lang mogelijk met één been in het verleden staan. Ook als iemand helaas zelfmoord heeft gepleegd, en het ten opzichte van de buitenwereld, en ook uw persoonlijke mogelijke schuldgevoelens, een nog moeilijker te accepteren verlies lijkt, dan kan de werking as hanger een grote rol spelen bij de verwerking ervan.

Niemand kan u vertellen wat de beste manier is om met uw verdriet om te gaan. Er is geen handleiding voor het doorlopen van een rouwproces. Iedereen gaat zoals gezegd anders om met deze gevoelens. Vele mensen beweren dat het tijd kost, dat het verlies zal slijten. Maar vraagt u de ouders van een overleden kindje of dit klopt, en zij zullen vast en zeker zeggen dat het verlies nooit minder wordt. Alle milestones in het leven zonder hun kind, en het feit dat ze nooit een schoolverlating, een huwelijk, en kleinkinderen zullen meemaken, zal voor altijd pijn doen. Voor deze mensen kan de werking as hanger een klein beetje helpen, doordat ze ten minste hun kind, wat veel te vroeg is heengegaan, bij zich kunnen dragen. Dicht bij en in hun hart.