As Hanger Voordelen

As hanger voordelen zijn veelal al beschreven in de voorafgaande artikelen. Net zoals bij andere crematie herdenktekens, bestaan er vele variëteiten waaruit men kan kiezen. De veelzijdigheid van de crematie sieraden voldoet daardoor aan de verschillende eisen van rouwende families. As hanger voordelen, bijvoorbeeld in vergelijking met een traditionele urn, zijn talrijk. Allereerst is er natuurlijk het formaat. De urn zal door zijn afmetingen op een bepaalde plaats bewaard worden. Een as hanger kan juist overal mee naar toe genomen worden. Nog belangrijker, is dat deze laatste op het lichaam gedragen kan worden, waardoor de proximiteit veel groter is.

Tevens zijn as hanger voordelen ook te verklaren door de emotionele band die mensen sowieso al met sieraden hebben. Een cadeau gekregen juweel heeft naast de geld waarde, ook nog een enorme emotionele waarde. Als de hanger dan ook nog resten van uw overleden dierbare bevat, dan kunt u zich wel voorstellen dat er geen geld bedrag op te plakken is. Een ander as hanger voordeel is dat deze discreet gedragen kan worden. Mensen hebben vaak een verlangen naar een fysieke verbinding. Iets wat ze verliezen door de dood, maar wat juist door een as hanger op een bepaalde manier in stand gehouden kan worden. In de moeilijke momenten na het overlijden, biedt een as hanger de broodnodige troost, doordat deze werkelijk bestaat uit het lichaam van uw dierbare. Naast de as kunnen natuurlijk ook gedroogde bloemen of een haarlok worden toegevoegd.

As hanger voordelen variëren dus, maar vele as hanger voordelen komen ook overeen met de voordelen van andere crematie herdenkings voorwerpen. Er zijn bijna ontelbare ontwerpen van crematie sieraden, die gemaakt zijn van verschillende materialen, van edelstenen en edele metalen tot hout en glas. Een ander as hanger voordeel is dat deze niet per sé als sieraad gedragen hoeft te worden, maar deze kan ook bewaard worden onder een glazen koepel. U kunt dit doen als u bang bent om het te verliezen, als bewaarplaats s’ nachts, of als bewaarplaats vanaf het moment dat u beslist om uw hanger niet langer dagelijks te dragen. Het as hanger voordeel hierbij is dat de weergave op deze manier u in staat stelt om een sierlijk gedenkteken of eerbetoon aan uw geliefde op te dragen. De meeste van deze vitrines bevatten een speciale plaat die u kunt laten graveren. Sommige geavanceerde modellen hebben zelfs een licht waarmee u de aandacht kunt vestigen op de kostbare inhoud. Meestal worden dit soort glazen koepels tentoongesteld in uw slaapkamer of op een schouw.

Het voordeel van een as hanger is dat deze losgemaakt kan worden van de ketting waaraan ze hangt, en bevestigd kan worden aan een andere ketting of armband. Soms is het noodzakelijk om dit te doen omdat de ketting bijvoorbeeld is gebroken. Op andere momenten kiest u misschien liever voor een andere stijl ketting, of om enkel een armbandje te dragen. Dit hangt dikwijls af van uw kleding stijl.

As hanger voordelen liggen ook in het feit dat een sieraad meer geambieerd zak worden als erfstuk dan een traditionele urn. Het is gemakkelijker om door te geven en een plaats voor te vinden dan een urn die toch een stuk groter is van afmetingen. Het as hanger voordeel hierbij is dat het helpt om de familiegeschiedenis levend te houden voor de komende generaties, dit alles doordat de hanger een erfstuk kan zijn wat u toelaat om de herinneringen door te geven.

Net als ‘keepsake’ urnen hebben as hanger voordelen dat ze meerdere mensen kunnen laten beschikken over as van een bepaald persoon. Tegenwoordig wonen vele families verspreid over lange afstanden, en het doorgeven van een urn is dan geen optie. Het is tevens vaak moeilijk om te beslissen wat er gedaan moet worden met de overblijfselen van een overleden familielid. Het as hanger voordeel hierbij is dat de as enkel verdeelt hoeft te worden onder alle nabestaanden, en ieder kan dan voor zich een beslissing maken. Het is erg waarschijnlijk dat verscheidene mensen dan kiezen voor een persoonlijk as sieraad met as hanger. Ongeacht de fysieke afstand, kunnen familie leden dus een eigen eerbetoon opstellen.

Mensen houden van elkaar en hebben een speciale band met elkaar. Deze gevoelens zorgen dat mensen bij elkaar blijven. Echter, de fysieke verbinding is niet eeuwig, en het is een enorm bittere waarheid die onaccepteerbaar lijkt. Crematie sieraden helpen om een brug van verbinding te slaan. As hanger voordelen zijn dat u door het behoud van een kleine hoeveelheid van gecremeerde resten, een brug heeft kunnen maken met het hiernamaals. Ook al is de persoon niet meer hier, door aan dat stukje vast te houden, heeft u toch het gevoel dat u contact kunt blijven houden. Het voordeel van as hangers is dat u een persoonlijk aandenken heeft.

As iemand van heel dichtbij sterft, dan is het afscheid nemen één van de moeilijkste dingen die u in uw leven kan meemaken. Soms heeft u zelfs niet eens de tijd en mogelijkheid gehad om afscheid te nemen. In al deze gevallen is de behoefte om de persoon te onthouden voor wie ze waren en hun herinnering leven proberen te houden een enorm belangrijk doel. As hanger voordelen hierbij zijn dat de hanger als het ware al deze herinneringen zal gaan bevatten. Ook al heeft u al uw fijne momenten diep in uw geheugen opgeslagen, de hanger zal hier symbool voor staan. Datgene, samen met het feit dat u daadwerkelijk niet dichter bij de overleden persoon kan zijn, vormen samen de belangrijkste as hanger voordelen.

Een ander as hanger voordeel wat veel genoemd wordt is dat het een eerbetoon is aan uw geliefde. Het hoeft geen zeer duur stuk te zijn, want een ander as hanger voordeel is dat ze voor alle budgetten verkrijgbaar zijn, van zeer goedkoop tot enorm exclusief en duur. Het belangrijkste is dat u het gevoel heeft iets speciaals te kopen voor uw dierbare of geliefde. Net zoals mensen een mooie urn of huis altaar kopen als eerbetoon, zal ook een as hanger in deze behoefte kunnen voorzien. Ten slotte, ook al zijn as hanger voordelen belangrijk om te overwegen, niets zal gaan boven het feit dat u door middel van een hanger een stukje van uw dierbare, te allen tijde, dicht bij uw hart kan dragen.